• Dr lelykade 240
  • 070 358 77 81
  • info@absolutely-fit.nl
Training: Met een trainer of zelf!
Home \ training
Aan de slag
Bij ons is begeleiding vrijblijvend. Dit kan zijn dat je graag een schema opgesteld krijgt of dat je samen met ons een doelstelling behaalt. Wij maken daarom onderscheid aan begeleiding en personal training. Wij hebben veel verschillende apparatuur om al jou doelstelling te behalen. met meer dan 4 merken en meer dan 60 apparaten aan zowel kracht als cardio toestellen krijgt u dus ook veel variatie. Alle trainers zijn een slag anders, al wel met de zelfde leermeester. Rik Priester is de eigenaar en met zijn visie is Absolutely fit geboren. Met een achtergrond in diverse duursporten en krachtsporten, heeft Rik Priester als atleet maar ook als krachttrainer wereld nivea behaald. Wat vooral belangrijk is de toepassing, iedereen is anders en vergt zo dus een unieke aanpassing op zijn of haar training.
Training

Zelf trainen is voor sommige mensen niet genoeg motivatie, een kleine investering in jezelf kan dus ook geen kwaad! Wil je net even wat harder trainen voor een wedstrijd? Eindelijk het gewenste resultaat zien na zoveel keer proberen? 1 op 1 met een trainer kan natuurlijk net die extra boost geven voor je workout.1 op 1 training is op afspraak, dit is uiteraard bij de balie of met een trainer bespreekbaar. Je zit nergens aan vast, en je kan altijd naast de personal training ook gewoon zelf komen sporten, of altijd stoppen wanneer jij dit wilt.

Kniebuigen, bankdrukken en deadliften zijn de onderdelen van powerlifting. In die volgorde wordt er op een wedstrijd gevraagd om 1 herhaling te laten zien, Dat in 3 kansen. Vele atleten trainen dus ook in powerlifting om hun explosieve kracht te verbeteren. Veel techniek komt hierbij kijken en dat bieden wij bij absolutely fit voor iedereen. Bent je geinteresseerd om hierin meer te leren? Laat het een trainer weten!

We hebben bij ons in absolutely fit veel verschillende apparaten. State of the art met touch screen panelen die je work out opnemen. Ze hebben televisie functies en hartslag meters om jou te monitoren tijdens je training. Specifieke doelen kunnen ook bij ons getraind worden. Wij hebben 7 verschillende soorten apparaten om uw conditie te verbeteren,of je vetpercentage weg te werken!

De powerplate wordt veel in groepsverband getraind, wij hebben de powerplate staan voor persoonlijk gebruik! Je kan dus bijvoorbeld je work out combineren met de powerplate. Hij stimuleert vetvebranding , versterkt de botdichtheid en stimuleert spiermassa. Ook is de frequentie van de trillingen hoog genoeg om je inwendige vet te verbranden. De frequenties zijn niet hoog genoeg om schade aan te brengen. Ben je onzeker of de powerplate bij jou past? Vraag voor meer informatie aan de balie!

Voeding en meer

In combinatie met je sport programma kan je ook een dieet op maat krijgen. Dit is altijd te bespreken met een trainer. Wij werken met een programma dat voor iedereen haalbaar is. Je kan bij de balie voor meer informatie vragen.

Eiwitten voor herstel, creatine in opbouw van je training of pre workout om meer stimulans te krijgen, alles om meer uit je training te halen. Wij verkopen alle grote merken, op bestelling of wat er aangeboden wordt. Dit kan natuurlijk ook op advies, maar als je weet wat je wil, Kan je ook een bestelling plaatsen.

Je kan bij ons altijd je vetpercentage op laten meten. Dit wordt gedaan met de tanita, een weegschaal die naast je vetpercentage ook je bmi, spiermassa, metabolische leeftijd en je viscerale vetwaarde weergeeft. Je kan hierbij advies krijgen op je eigen meting en de bon die alles weergeeft kunnen we monitoren. Dit zodat je goed je progressie bij houd!